Hahmot


Leon S. Kennedy

Leon on idealistinen poliisikokelas. Hän palaa halusta suoriutua hyvin tehtävistään, ja kadettiaika oli hänelle hyvin avartava kokemus. Vaikkakin holtiton ja hätiköivä, Leon ei missään tapauksessa ole niin naiivi kuin hänen käytöksestään voisi päätellä. Hän on täysin pätevä uuteen työhönsä Raccoon Cityn poliisivoimissa.

Claire Redfield

Claire on hyväsydäminen, moderni nainen, jolla on sana hallussaan. Hän osaa toisinaan olla poikatyttömäinen ja villi. Itseensä luottavana ja ulospäin suuntautuneena hän on tavallisesti ensimmäisenä tekemässä sitä, mihin monet muut eivät ryhtyisi lainkaan.

Sherry Birkin

12-vuotias Sherry on yksinäinen ja epävarma, mutta kuitenkin kypsä ikäisekseen. Hän on hyvin ujo, ja kun hän puhuu, häneltä puuttuu itseluottamusta. Hän tuntee olevansa koko ajan eksyksissä. Sherryn vanhemmat ovat liian kiireisiä työssään huomatakseen lapsensa tunne-elämän ongelmia.

Ada Wong

Leon törmää tähän salaperäiseen naiseen, joka käyttäytyy salamyhkäisesti mutta joka on samalla ammattitaitoinen ja kokenut etsivä. Hän voi myös vaikuttaa ylimieliseltä, ja hänellä on tapana puhua alentuvasti niille, joita hän pitää itseään vähempiarvoisina.

Annette Birkin

Annette Birkin on miehensä Williamin tapaan tutkijana Umbrellalla. Hän ei halua kenenkään varastavan miehensä työn hedelmää, G-virusta. Annette on myös huolissaan tyttärestään Sherrystä.

Ben Bertolucci

Ben on lusmuileva toimittaja, joka on varma siitä että on napannut elämänsä jutun. Leon törmää Beniin ja yrittää saada tämän pakenemaan kanssaan kaupungista, mutta Ben on vakuuttunut siitä että Raccoon Cityn poliisilaitoksen selli on hyvä paikka suojautua zombeilta ja muilta örkeiltä...

Chris Redfield

Chrisillä pääset pelaamaan Extreme Battle-minipelissä (joka on Gamecube-, PC- ja Dreamcast-versioissa).

Hunk

Hunkilla on oma erikoiskenaarionsa... Hänen tehtävänään on saada G-virusnäyte Umbrellan haltuun.

Brian Irons

Irons on Raccoon Cityn poliisilaitoksen kiero poliisipäällikkö. Hänellä on kätensä Umbrellan sopassa.

Robert Kendo


Kendo on ensimmäinen elävä ihminen johon törmäät pelissä. Hän omistaa asekaupan.

Marvin Branagh

Marvin on Raccoon Cityn poliisilaitoksen viimeinen eloonjäänyt pollari. Saat häneltä apua pelin alussa.

Tofu

Tofulla pääset pelaamaan samaa skenaarioita kuin Hunkillakin. Tofulla on aseenaan vain veitsi, kivaa...

5 kommenttia:

  1. Mä en tajuu miks ne laittoi ton tofu hahmon tohon Re 2 peliin?!

    VastaaPoista
  2. Kun Robert Kendo on joutunut zombien syömäksi tapa ne zombit,sitten mene kendon ruumiin luo katso sen tavarat siellä tavaroissa on haulikko.

    VastaaPoista
  3. Ben Bertolucci, miten hän kuvitelli selviävänsä ilman ruokaa loppu aikansa sellissä. vaikka hänen kohtalonsa olikin tuo. mainitsiko hän jossain vaiheessa peliä tuosta asiasta.

    VastaaPoista
  4. Tästä puuttuu Elliot Edward: Poliisi joka ampuu vahingossa helikopterin alas kun zombiet hyökkää sen kimppuun. Ensin luulin että se on päällikkö Irons muttei ollukkaa...

    VastaaPoista