Tiedostot

Suomentanut: Grave Licker

POLIISI TIEDOITE.

Tämä tiedoite on vain viesti kaikille hiljattain tapahtuneesta tavaroiden siirtämisestä joka on tapahtunut taideteosten uudelleen järjestämisen aikana. Nelinumeroinen kassakaappi on siirretty ensimmäisen kerroksen itäiseen toimistoon S.T.A.R.S toimisto tiloista. 2236.

Raccoonin Poliisin Liaison Piiri.

PARTIO RAPORTTI.

Syyskuun 20 klo. 21:30. Raportoinut: Komisario Neil Carlsen.

Olemme saannet raportteja epäillyttävästä henkilöstä joka on nähty kuljeksivan Raccoon Cityn rajamailla olevissa viemäreissä. Tutkin alueen ja paikansin henkilön mutta hän juoksi pois ennekuin ehdin kuullustella häntä.

Löydetty seuraavat tavarat:

- Pieni määrä C4-muovi rräjähdettä.

- Elektroninen räjäytin.
> - 9x19 Parebellum ammuksia.

- Infrapuna lasit ( epäkunnossa )<

Raportin loppu.


OPERAATIO RAPORTTI 1.

-Operaatio Raportti-

Syyskuun 26.

Raccoon Cityn Poliisi Asema joutui yllättäen zombi hyökkäyksen kohteeksi. Monet miehemme haavoittuivat ja jopa enemmän kuoli. Hyökkäyksen kohteena yhteydenpito välineemme tuhoutuivat emmekä ole sen jälkeen saanneet yhteyttä ulkomaailmaan. Olemme päättänet kuitenkin jatkaa tätä operaatiota aikeinamme pelastaa mahdollisia eloon jäänneitä ja estää tämän katastroofin leviäminen Raccoon Cityn ulkopuolelle.

Tämän operaation yksityiskohdat ovat seuraavat.

-Aseiden ja ammus tarpeiden turvaaminenn.

Poliisi päällikkö Irons on muuttunut oudon varovaiseksi kaupungin tapahtumien alettua. Samana päivänä hieman enne zombi hyökkäystä hän antoi määryksen koota kaikki ymräri rakennusta olevat ampuma tarpeet niiden vääriin käsiin joutumisen välttämiseksi. Ikävä kyllä tämän takia meille on tullut todella hankalaa löytää kaikki ampuma tarpeet. Meidän pää kohteemme on löytää kaikki mahdolliset ampuma tarvikkeet.

-Asevaraston avaaminen.

Kuten aiemmin mainitsin, on todella hankalaa löytää kaikkia hajalleen olevia ampuma tarvikkeita, mutta suuri määrä ampuma tarvikkeita on edelleen koskemattomana maanalaisessa asevarastossa. Ikävä kyllä henkilö joka oli vastuussa avain kortista jolla pääsee asevarastoon on kadonnut ja emme ole onnistuneet löytämään avainta. Yksi sähkö kytkimistämme meni epäkuntoon taistelun aikana ja sähkö lukot toimivat enään vain tietyillä alueilla. On tärkeää että saisimme virran palautettua muuntaja huoneeseen ja korjattua sähkö lukot.

Raportoinut: David Ford Syyskun 27 klo. 01:00.

Läntinen barrikaadi on murrerru ja toinen taistelu syttyi. Olemme väliaikaisesti sijoittaneet haavoittuneet ensimmäisen kerroksen kokous huoneeseen. Kaksitoista ihmistä haavoittui taistelussa.

Raportoinut: David Ford. -Ylimääräinen raportti-

Kaksi ihmistä kuoli yllättäin ilmestyneen tuntemattoman olion takia. Tältä oliolta on todettu puuttuneen useita ruumiin osia ja olevan haravamaiset suuret kynnet, mutta oudointa tässä oliossa on sen keihäsmäinen kieli joka voi lävistää ihmis ruumiin hetkessä. Niiden lukumäärät ja sijainnit eivät ole tiedossamme. Olemme nimeennet olion Lickeriksi ja olemme tällä hetkellä kehittelemässä vastatoimia tätä uutta uhkaa vastaan.

OPERAATIO RAPORTTI 2.

-Operaatio Raportti-

Syyskuun 28 Aikaisin aamulla klo. 02:30.

Zombit hyökkäsivät kokous huoneeseen ja toinen taistelu syttyi. Me menetimme neljä ihmistä, mukaan lukien Davidin ja nyt meitä on jäljellä enään neljä , minä mukaanlukien. Epäonnistuimme turvaamaan ampuma tarpeet ja toivomme selviytymisestä ovat hiipumassa me emme kestä enään kauan..... Soustuimme yrittämään pakenemista viemäreiden kautta, lähettyvillä sijaitsee alue jossa pitäisi olla sisäänkäynti viemäreihin. Meidän pitäisi päästä viemäreihin sieltä. Emme voi taata että viemärit ovat vaarattomia mutta kaikki on parempaa kuin vain odottaa täällä kuolemaamme. Ostaaksemme itsellemme lisää aikaa, olemme lukinneet ainoan oven joka johtaa maanalle joka sijaitsee ensimmäisen kerroksen itäisessä toimistossa. Jätimme avaimen itäisessä toimistossa olevaan lukittuun huoneeseen sillä on hyvin epätodennäköistä että millään oliolla on tarpeeksi älyä avata se ovi. Minä rukoilen että tämä raportti autta ketä tahansa joka löytää sen.
Kirjoittanut Elliot Edward.

CHRISIN PÄIVÄKIRJA.

Elokuun 8.

Puhuin päällikön kanssa tänään mutta hän ei tahtonut uskoa minua. Minä olen aivan varma että Umbrella teki T-virus kokeita kartanossa ja kaikki jotka altistuivat sille muuttuivat
` Zombeiksi `. Mutta koko kartano tuhoutui räjähdyksessä, kaikkien pää todisteiden mukana. Koska Umbrella on antanut työtä niin monille tämän kaupungin asukkaille niin kukaan ei halua puhua tapahtumistan, näyttää siltä että vaihtoehtoni alkavat käydä vähiin.

Elokuun 17.
Olemme saanneet paljon raportteja kaupunkilaisilta oudoista oliosta jotka ilmestvät ympäri kaupunkia, tämän täytyy olla Umbrellan tekosia.

Elokuun 24.

Jillin ja Barryn avulla sain selville uutta tietoa Umbrellasta. Näyttää siltä että Umbrella on alkanut kehitellä uutta virusta nimeltä G-virus, eivätkö he ole tehneet jo tarpeeksi vahinkoa!? Me puhuimme asiasta ja päätimme matkata Umbrellan Euroopassa olevaan HQ. En ole kertonut asiasta sisarelleni koska pelkään että saattaisin hänet vaaraan. Anna minulla anteeksi Claire.

POSTIA CHRISILLE.

Herra Chris Redfield Raccoon Cityn Poliisi Piirin S.T.A.R.S osasto.

Pyytönne mukaan olemme suorittaneet tutkimuksen ja saanneet selville seuraavat asiat.

1. Koskien G-virusta jota Umbrella yhtiö kehittelee. Tähän asti on epävarmaa että onko G-virus edes olemassa. Jatkamme tutkimuksiamme.

2. Koskien Herra Brian Ironsta, Raccoon Cityn Poliisi Piirin Päällikköä. Tutkimuksemme ovat todistaneet että herra Irons saannut suuria määri käteis lahjuksia Umbrella yhtiöltä viimeisten viiden vuoden ajan. Hän on osallistunut esim: kartanan tapahtumien ja monien muiden onnettomuuksien peittelyyn jotka Umbrella on aiheuttanut. Herra Irons on kerran pidätetty johtuen mielen terveys ongelmista mutta hänet vapautettiin. Hänen mielen terveys ongelmiensa takia on suositeltavaa että olette varuillanne kun olette tekemisissä hänen kanssaan.

Jack Hamilton.
Yhdysvaltain valtion poliisin Sisäisen tutkinnan osasto päällikkö.

PÄÄLLIKÖN PÄIVÄKIRJA.

Syyskuun 23.

Se on kaikki ohi. Ne imbesillit Umbrellassa ovat vihdoinkin tehneet sen....Kaikista heidän lupauksistaan huolimatta he ovat tuhonneet kaupunkini. Pian kadut ovat täynnä zombeja. Alan epäillä että saatan olla itsekin altistunut virukselle. Minä tapan jokaisen kaupungissa olevan jos se on totta!!!

Syyskuun 24.

Onnistuin tekemään sekaannusta poliisien keskuudessa kuten suunnittelin. Olen myös varmistanut että kukaan ulkopuolelta ei tule auttamaan. Kun poliisi piiri on sekaannuksessa niin kellään ei ole mahdollisuutta paeta kaupungista. Olen itse varmistanut että kaikki pako tiet asemalta on tukittu. Alemmissa karroksissa on vielä runsaasti eloonjääneitä mutta minä takaan että kukaan heistä ei pääse pakoon.

Syyskuun 26.

Olen saannut hyvän mahdollisuuden löytää jäljellä olevat eloonjääneet ja päätin että metsästän heidät kaikki itse. Ammuin Eddiä selkään sydämmen läpi alle tunti sitten. Katselin miten hän kiermurteli maassa tuskissaan hänen omasa veressään. Hänen ilmeensä oli yllätyksellinen. Hän kuoli silmänsä auki tuijottaen minuun, se oli todella kaunista. Mietin että onkohan pormestarin tytär vielä elossa? Päästin hänet karkuun jotta voisin nauttia hänen metsästämisestään.... Minä aikon nauttia uudesta metsästys muistostani. Kyllä jähmettyneenä ikiajoiksi taulussa jonka valitsen hänelle...

SIHTEERIN PÄIVÄKIRJA.

Huhtikuun 6.

Liikutin vahingossa toisessa kerroksessa olevaa kivi patsasta kun nojasin sitä vastaan. Kun päällikkö sai sen selville niin hän oli aivan raivoissaan, minä vannon, se tyyppi melkein puri pääni irti. Huutaessaan minulle hän sanoi etten saisi enään koskaan koskea siihen patsaaseen. Muta jos patsas on niin tärkeä, niin ehkä heidän ei kannattaisi pitää sitä noin avoimessa paikassa?

Huhtikuun 7.

Kuulin että kaikki päällikön taidekokoelman teokset ovat harvinaisia keräily kohteita joten myös satojentuhansien dollareiden arvoisia. En osaa sanoa kumpi on suurempi mysteeri, sekö mistä hän saa nämä harvinaiset esineet vai se mistä hän saa rahat joilla hän maksaa ne?

Toukokuun 10.

En ollut hämmästynyt kun näin päällikön tulevan töihin tänään taas yhden suuren taulun kanssa, mutta tällä kertaa se mitä teos esitty oli todella häiritsevää. Taulussa oli alaston hirtetty henkilö. Aina kun päällikkö katsoi taulua niin hänen naamallaan oli suuri ja leveä hymy. Miksi joku edes harkitsisi tuollaisen ostamista? Taide on kyllä aivan minun tuntemukseni ulkopuolella.

SIHTEERIN PÄIVÄKIRJA 2.

Kesäkuun 6.

Kun olin matkalla päällikön huoneeseen niin hän ryntäsi ulos raivostunut ilme naamallaan. Siitä on vain kaksi kuukautta kun aloin työskennllä täällä mutta tuo oli toinen kerta kun näin hänet tuollaisena. Edellisen kerran hän oli tuollainen kun liikutin patsasta mutta tällä kertaa hän katsoi minua vielä ilkeämmin kuin ennen. Tällä kertaa luulin todellakin että hän aikoi satuttaa minua.

Kesäkuun 15.

Sain viimein selville mitä päällikkö on salaillut kaikenaikaa...Jos hän saa selville että tiedän niin, elämäni on todellisessa vaarassa. Alkaa tulla myöhä. Minun pitää vain ottaa yksi päivä kerrallaan....

POSTIA PÄÄLLIKÖLLE

Herra Brian Irons, Raccoon Cityn Poliisi Piirin Päällikkö.

Olemme menettäneet kartanon laboratorio laitoksemme petturillisin agenttimme Albert Weskerin takia, onneksi hänen sekaantumisillaan ei ole pysyviä vaikutuksia virus tutkimuksiimme. Meidän ainut varsinainen huolen aiheemme tällä hetkellä on jäljellä olevat S.T.A.R.S:in jäsenet: Redfield, Valentine, Burton, Chambers ja Vickers. Jos saatte selville että S.T.A.R.S:eilla on jotain todisteita meidän tutkimuksistamme, hankkiutukaa heistä eroon siten että se vaikuttaisi onnettomuudelta. Jatkakaa heidän etenemisensä tarkkailua ja varmistakaa että heidän tietonsa ei pääse julkisuuteen. Annette tulee olemaan kontatkinne tätä asiaa koskien.

William Birkin.

Herra Brian Ironssille, Raccoon Cityn Poliisi Piirin Päällikkölle.

Olemme siirtäneet tilillenne 100000$ palveluksistanne sopimuksemme mukaan. G-virus, jonka on määrä korvata T-virus sujuu hyvin. Kun se om valmis niin olen varma että minut nimetään Umbrella Yhtiön johtokuntaan. Kuitenkin, on tärkeää että etenemme varovasti. Redfield ja jäljelä olevat S.T.A.R.S:it yrittävät edelleen hankkia tietoja projektista. Jatkakaa heidän tarkkailuaan ja estäkää heidän kaikki mahdolliset yrityksensä tutkia maanalaisia tutkimus keskuksia.

William Birkin.

Herra Brian Ironssille, Raccoon Cityn Poliisi Piirin Päällikkölle.

Meillä on ongelma. Olen saannut tietoa että Umbrellan HQ on lähettänyt vakoojia saadakseen käsiinsä minun G-virus tutkimukseni. Tapaukseen liittyy monia tuntemattomia agentteja. He eivät saa viedä tätä projektia pois minulta sillä se edustaa minun koko elämän työtäni. Tutkikaa kaupunki kaikkien epäillyttävien henkilöiden takia ja hankkiutukaa eroon sen kaltaisista henkilöistä millä tahansa keinoilla ja ilmoittaka minulla heti Annetten kautta. Näiden varatoimien ansiosta kaikki uhkaut tulisi eliminoida. En anna kenenkään varastaa G-virusta minulta. En edes Umbrellan....

William Birkin

VARTIJAN PÄIVÄKIRJA.

Elokuun 11.

Minulla oli viimeinkin tilaisuus nähdä siniset taivaat pitkästä aikaa ja se nosti minun mielialaani paljon. olin partio vuorollani kello tornissa kun päällikkö tuli tarkistamaan paikkoja. Yhtä asiaa en vain ymmärrä. Päällikkö näytti olevan ennenmin kiinnostunut siitä että olin vartioimassa kello tornia kuin suorittamassa muita velvollisuuksiani. Miksi hän on niin huolissaan kello tornista?

Syyskuun 5.

Puhuin hiljattain vanhalle miehelle joka työskentelee romuvarastolla. Hänen nimensä on Thomas. Hän on varsin hiljainen mies joka näyttä pitävän shakista paljon. Hän jopa suunnitteli erikois avaimen joka näyttää shakki nappulalta, avainta käytetään päästäkseen viemäreihin. Suunnittelimme pelaavamme shakkia huomenna mutta yksi asia vaivaa minua. Kun puhuin hänen kanssaan niin hän raapi itseään kokoajan. Onko hänellä jonkinlainen iho sairaus?

Syyskuun 9.

Thomas oli paljon parempi pelaaja kuin kuvittelin. Pidin itseäni aina hyvänä keskiverto pelaajana mutta hän oli mestari verrattuna minuun. Ainut asia jonka luulin voivan vastata hänen shakki taitojaan oli hänen ruokahalunsa. Ainut asia mistä hän puhui koko pelin ajan oli ruoka. Hän vaikutti varsin terveeltä mutta ei näyttänyt kovinkaan hyvältä. Onkohan hän kunnossa?

Syyskuun 12.

Minun oli määrä pelata Thomasin kanssa taas mutta hän perui pelin koska hän ei voinnut kovin hyvin. Tapasin hänet tänään mutta käskin hänen mennä takaisin lepäämään koska hän näytti suoraansanoen elävältä kuolleelta. Hän väitti että hän voi aivan hyvin mutta pystyin helposti sanomaan että hän ei ollut kunnossa. Oikeastaan, minäkään en ole voinnut kovin hyvin viime aikoina...

VIEMÄRI PÄÄLLIKÖN PÄIVÄKIRJA.

Kesäkuun 28.

Siitä on aikaa mutta näin Donin tänään ja me juttelimme töiden jälkeen. Hän sanoi minulle että hän oli ollut sairaana vuoteessaan eiliseen asti. Minusta se ei oikeastaan ole mikään yllätys ajatellen kuinka kauan hän on työskennellyt täällä. Kun juttelimme niin hän hikoili kuin hevonen ja hän raapi jatkuvasti itseään. Kysyin että oliko hänellä kuuma mutta hän vain hymyili minulle. Mikä häntä oikein vaivaa?

Heinäkuun 7.

Päällikkö Irons on vieraillut laboratoriossa viime aikoina varsin usein. En voi sanoa mitä hän oikein tekee siellä mutta hän yleensä näyttää varsin pitkästyneeltä. Luulisin että se johtuu Tohtori Birkinin mahdottamalta tuntuvista pyynnöistä. Päällikkö saa minun säälini sillä kaiken sen jälkeen mitä hän on tehnyt kaupungille hän ei ansaitse tätä.

Heinäkuun 21.

Juon harvoin koska olen hautausmaa vuorossa mutta tuskin minulla on paljon valittamista koska näin minä ansaitsen elantoni.

Elokuun 16.

Päällikkö Irons tuli vierailemaan laboratoriion tänään varsin myöhään ja hän näytti tylsistyneemmältä kuin koskaan ennen. Yritin piristää häntä vitseillä mutta se ei toiminut. Hän veti aseensa esille ja uhkasi ampua minut! Onnistuin rauhoittamaan hänet mutta tuolla miehellä täytyy olla joitakin todellisia vaikeuksia. Syy miksi päällikkö säästi minut oli se että hän ei voi päästä laboratorioon ilman minun mitalliani. Onko tämä se mikä merkitsee päällikölle ` palvele ja suojele`!?

Elokuun 21.

William ilmoitti minulle että poliisi ja media ovat aloittaneet tutkimuksensa Umbrellaa kohtaan. Hän sanoi että tutkimus tulee olemaan kaupungin laajuinen ja että he saattavat tutkia jopa viemärit. Hän käski minua lopettamaan kaikki viemäri laitoksen toiminnat kunnes tutkimus on suoritettu. Viemäriä käytetään vielä kulku reittinä laboratorioon mutta hän käski minua olemaan varovainen sillä menettäisin työni jos joku saisi tietoa tästä operaatiosta.

LABORATORION TURVALLISUUS OHJEET.

-Turvallisuus ohjeet hätätilaanteissa-

Täysimittaisen virus vuodon aikana, kaikki turvallisuus käytännöt siirretään maanalaiseen kuljetus terminaaliin. Jos saastunutta materiaalia huomataan kuljetustarkoituksiin suunnitellussa luoti-junassa niin koko juna lukittuu. Ensimmäisen asteen hätätilanteen sattuessa, junan itsetuho mekanismi aktivoituu ja koko juna tuhoutuu. Jos laboratorio itsessään joutuu saastuneeksi niin nopein evakuointi reitti on pohjoinen tunneli. tämä tunneli johtaa turva-alueella kaupingin ulkopuolella. Kaiken tiedon koskien tätä laitosta tai täällä tyhtyjä tutkimuksia tulee jäädä tänne. Koska päämääränä on piitä kaikki tutkimus data salaisena niin evakuointi saattaa olla evätty tietyissä olosuhteissa.

KÄYTTÄJÄN REKISTÖRÖINTI.

-Väliaikainen käyttö tunnnus koe huoneeseen. Käyttäjä nimi: `GUEST`. Salasana: ei ole. Käyttö aika 24-tuntia.

BRADIN VIESTI

Ei! Se on se musta pukuinen hirviö taas! Miksi se jahtaa minua? Mitä minä tein? Tämän täytyy olla jonkun hullun idea sairaasta vitsistä. Jos olisin tiennyt että asiat loppuisivat näin niin olisin eronnut S.T.A.R.S:ista kauan sitten. Mutta valittaminen ei auta minua, tiedän että tämä on loppuni. Oh...Olen varma että kotikaupungissani Deluciassa kukat kukkivat. Jos voisin nähdä ne vielä viimeisen kerran ennenkuin kuolen....

Brad Vickers.

CHRISIN RAPORTTI.

Hyvä päällikkö.

Alla on raporttini koskien kartanon räjähdystä.:

Heinäkuun 23 S.T.A.R.S Bravo tiimi jota johti Kapteeni Marini meni tutkimaan murha tapauksia Arklayn vuorilla. Kun yhteys tiimiin menetettiin niin S.T.A.R.S Alpha tiimi jota johti Kapteeni Wesker lähetettiin tutkimaan tapausta. Löysimme Bravo tiimin kopterin jäännökset maasta. Kun laskeuduimme niin kimppuumme hyökkäsi verenhimoisia koiria. Myöhemmin saimme selville että nämä koirat olivat oikeastaan zombi koiria koska ne eivät näyttäneet edes tuntevan tulitustamme. Kun Joseph Frost kuoli niin jouduimme perääntymään läheiseen kartanoon. Tutkittuamme kartanoa saimme selville että kartano oli oikeastaan Umbrella yhtiön huippusalainen laboratorio. Koko henkilö kunta oli muuttunut zombeiksi jonkin tuntemattoman viruksen takia. Saimme myös selville että kartano toimi testi alueena uusille Bio Orgaanisille Aseille. Löysimme Bravo tiimin jäsenten, Enrico Marinin, Kenneth Sullivanin, Forest Speyerin ja Richard Aikenin ruumit. Uskoisimme että Bio Aseet olivat syyllisiä heidän kuolemaansa. Pian saimme myös selville että Kapteeni Wesker työskenteli todellisuudessa Umbrellalle ja molempia, sekä Bravo että Alpha tiimejä käytettiin elävinä testi subjekteina Bio Aseisiin. Wesker oli pettänyt meidät! Onnistuimme hädintuskin selviämään painajaisesta. Mutta koska kartano räjähti niin meillä ei ole todisteita tukemaan meitä Umbrellasta tai heidän Bio Aseistaan. Zombi epidemia joka liikkuu kaupungissa on samanlainen kuin se mitä näimme kartanossa. Uskomme että Umbrella liittyy asiaan. Ratkaistaaksemme tämän mysteerin ja pistääksemme lopun tälle epidemialle, pyydän että laukaisemme kaupungin laajuisen tutkimuksen Umbrellaa vastaan.

Kiitos huomiostanne tätä asiaa kohden.

Chris Redfield S.T.A.R.S Alpha Tiimi.

DARION VIESTi.

En tiedä tuleeko se tapahtumaan mutta mietin että lukeeko kukaan näitä sanoja, mutta kuitenkin niiden kirjoittaminen auttaa minua pitämään itseni koossa. Kun ne epäkuolleet hirviöt syövät minut niin nauravatko sotilaat jotka ovat vastuussa kaupungin sulkemisesta löydettyään ruumiini? Näinkö sen pitää loppua? En halua kuolla...En vain ole valmis. Minun vaimoni, tyttäreni, äitini... koko perheeni on kuollut mutta sillä ei ole enään väliä. Tällä hetjellä oma henkeni on tärkein. Se on kaikki millä on väliä. En ikinä uskonut että minun elämäni loppuisi näin. Minulla on niin paljon asioita vielä tekemättä. Sen sijaan että minusta tuli myyntimies minusta olisi pitänyt tulla kirjailija. Siksi minä aina halusin mutta minun äitini sanoi että minulla olisi vielä pitkä matka edessa siihen. Miksi minä ikinä kuuntelin häntä? Mutta näyttää siltä että tämä on suuren Dario Rosson, kirjailija aloittelijan loppu. Kuollut ennen aikaansa...

DAVIDIN KIRJE.

Minä olen aivan lopuillani. En voi edelleenkän uskoa että tämä tapahtuu. Menetimme taas yhden miehen eilen, Meyerin, yhden parhaimman ampujamme. Hän näki että olin aivan paniikissa kun olin zombien saartama mutta hän tuli luokseni ja pelasti minut. Mutta kun aikani oli tullut maksaa velka niin juoksin. Voin edelleen kuulla hänet huutamassa nimeäni. Kuulen edelleen hänen huutonsa takaatani. Sen miten hänen lihansa revittiin hänen luistaan. Olin peloissani...Kauhistunut... On 27 ja taistelu pysyäksemme elossa jatkuu. Tapoin useita zombeja jotka murtautuivat barrikaadien läpi. Nyt olen juomassa viskiä tuhlaten Mossenbergini ammuksia mihin tahansa epäkuolleeseen. Siitä haulikosta on tullut lähin ystäväni. Olen ampunut monta zombia kappaleiksi sillä. Menetimme 13 miestä eilen. Kolmen tunnin kuluttua meidän olisi määrä tuoda tärkeitä tavaroita kokous huoneeseen. Se on vain ajan haaskausta. Kun olen tyhjentänyt tämän pullon niin vanha ystäväni Mossenberg räjäyttää viimeisen ruuminsa kappaleiksi. Rauha viimeinkin! En voi odottaa...

FILMI A

Koodi G ihmis koe.
15/9 klo.15:24


FILMI B

Kuva on otettu Arukas kaupan edestä. Muuttunut zombiksi kahdessa tunnissa. Henkilö oli jatkuvasti valittanut jatkuvasta kutinasta. Tämä tapahtuu hieman ennen kuin hän menettää tajuntansa.

Kuvannut R. Lambert.

FILMI C.

Tuotanto koodi: T-103
Verrattuna aiempaan T sarjaan, tämä subjekti on monin kerroin voimakkaampi ja agressiivisempi.

PH-X016 Tiedosto Data.

FILMI D.

( Kuva Rebeccasta )

VIESTI LEONILLE

Leon S. Kennedylle.

Onnittelut paikastenna Raccoon Cityn Poliisi Piiriissä. Odotamme innolla että saamme sinut tiimiimme ja lupaamme pitää hyvää huolta sinusta. Tervetuloa porukkaan!

Kaikilta R.P.D työntekijöiltä.

JILLIN VIESTI.

Se kaikki alkoi normaalina päivänä Syyskuussa. Normaalina päivänä Raccoon Cityssä. Kaupungissa jota Umbrella hallitsi. Kukaan ei uskoltanut vastustaa heitä. Se ja heidän voiman puutteensa johtaisi lopulta heidän tuhoonsa. Luulen että heidän piti maksaa teoistaan, mutta anteeksi antoa ei olisi. Jos heillä vain olisi ollut rohkeutta taistella... Mutta on totta että kun oikeuden pyörät alkavat pyöriä, mikään ei voi pysäyttää heitä. Ei mikään. Se oli Raccoon Cityn viimeinen tilaisuus... Ja minun viimeinen tilaisuuteni, minun viimeine pakoni...

JILLIN RAPORTTI..

Heinäkuun 24 1998.
Raccoonin Metsä:

Löysimme seuraavat dokumentit Umbrellan Yhtiön omistalta kartanolta.

Umbrellan Bio Organisten Aseiden Tiedoite Materiaalia.

Tuotanto Koodi: MA-39 Cerberus

Tuotanto Koodi: MA-121 Hunter

Tuotanto Koodi: Fi-3 Neptune

Tuotanto Koodi: T-002 Tyrant

Yllä olevien lisäksi uskomme että monia muita B.O.W:tä syntyi viruksen levitessä. Testien aikana Umbrella totesi että viruksen käyttö ei rajoitu vain ihmisiin vaan myös kasveihin ja eläimiin. Näiden kaikkien B.O.W:den konroloitiin ei ole vielä löydetty keinoa.

Raccoon Cityn Poliisi Piiri S.T.A.R.S Alpha Tiimi Jill Valentine.

JOURNALISTIN VIESTI.

Kun kirjoitan tätä niin käteni tärisevät niin pelosta kuin raivosta. Armeija on piirittänyt kaupungin ja estää kaupunkilaisia lähtemästä. Ja vaikka tunnenkin sääliä kaupunkilaisia kohtaan niin mielestäni piiritys oli paras vaihtoehto. Hallitus ei voi ottaa sitä riskiä että sairaus leviäisi pidenmälle. Minä pidän huolen siitä että saan keinolla tai toisella selville mikä aiheuttaa tämän sairauden. Tähän asti olen saannut vain selville että virus ei leviä ilmassa...

PALKKASOTURIN PÄIVÄKIRJA.

Syyskuun 1.

Kuuden kuukauden intestiivisen harjoituksen ansioasta ruumiillinen kuntoni on palannut. Minä olin hyvä sotilas mutta he määräsivät minun teloitettavaksi kertomatta edes syytä. Minua kidutettiin ja pakotettiin antamaan vääriä tunnustuksia. Mutta sinä aamuna kun teloitukseni oli määrä tapahtua niin ihme tapahtui. Yhtiö oli pelastanut minut antaen minulla toisen mahdollisuuden elää.

Syyskuun 15

Lopetin lyhyen lomani ja palasin HQ toimistoon. Näyttää siltä että minun UBCS yksikköni on kutsuttu toimintaan. Umbrella omaa oman armeija yksikön vastaiskuna yhtiöön kohdistuvaa terrorismia kohtaan ja myös eri V.I.P:eiden pelastus tehtäviin. Heillä on myös yksikkö joka on erikoistunut laittomien kokeiden tuloksien hoiteluun, minä olen tällä hetkellä sen ryhmän jäsen.

Syyskuun 28.

Aamu on tullut mutta me olemme yhä juuttuneet tähän painajaiseen. Täällä ei ole minkään laisia resurreja joita voisimme hyödyntää. Epäkuolleet kävelevät kaduilla syöden vielä elossa olevien lihaa. Jos minulle olisi vielä annettu vaihtoehto niin olisin mielummin tullut teloitetuksi. Kuolema on taivaallinen asia verrattuna tähän paikkaan. Siinä toivossa että kuollut ruumiini ei palaa takaisin elämään niin päätin vetää liipaisinta.

OPERAATION OHJEET.

Käskyt eikois agentti Hunkille ovat seuraavat:

Tunkeutukaa Umbrellan tutkimus keskukseen Raccoon Cityn rajamailla ja hankkikaa G-virus näyte Tohtori William Birkiniltä. Teillä on oikeus käyttää mitä keinoja hyvänsä tämän suorittamiseksi. Kun olette turvanneet näytteen niin toimittakaa se Loira Villageen. Tämän tehtävän epäonnistuminen ei ole vaihtoehto.

Ranskan osasto R&D Osaston Johtava Päällikkö Christine Henri.

MA-121 EDISTYMIS RAPORTTI.

Suunnitelmat MA-120 paranneltuun B.O.W MA-121-Hunterin tuotantoon ovat valmiit. Vaikka Hunterilla on hämmästyttävän korkeat kyvyt B.O.W niin hämmästyttävintä siinä ovat sen suuret voimavarat. Toivomme voivamma luoda vielä muita paranneltuja tyyppejä. Hunter-R ja muut muunnellut mallit ovat työn alla. Emme odota saavamme ongelmia näiden mallien tuotannon yhteydessä.

William Birkin.

MOTHER VIRUS RAcORTTI

Mother viruksen löytäjä oli Ozwell E. Spencer ja se oli hän joka perusti Umbrella yhtiön. Vuosien varrella Spencerin tutkimukset siirtyivät Tohtori J. Marcukselle mutta tohtori yliarvioi vaikutus valtansa ja jouduttiin erottamaan. Tohtori Marcuksen jälkeen tutkimusta alkoi jatkaa Tohtori William Birkin. Tohtori Birkinin kokeet sisälsivät upeita tuloksia kuten T-viruksen, oletamme että hänen G-virus kokeensa valmistuminen on lähellä. Tällä hetkellä Mother virus tutkimuksia suoritetaan laboratorioissamme ympäri maailmaa, tulevaisuudessa toivomme löytävämme muita uusia viruksia.

REBECCAN RAPORTTI.

Heinäkuun 23, MP ajoneuvo löydettiin Arkleyn Vuorilta. Auto sisälsi kahden MP:n ja yhden tunnistamattoman ruumiin. Armeijan lähteidemme mukaan tunnistamaton ruumis on entisen merijalkaväen luutnantti Billy Coenin joka tuomittiin kuolemaan sota-oikeudessa Heinäkuun 22. Kun Coenia oltiin kuljettamassa vankilaan niin heillä on täytynyt olla jonkin lainen onnettomuus. Ruumiit olivat pahasti raadeltuja ja ilmeisesti jotkin tuntemattomat villi eläimet olivat syönneet niitä. Palasimme seuraavana päivänä hakemaan ruumiit mutta ne ja auto olivat kadonneet. Armeijan viranomaiset vaativat että luovutamma Coenin ruumiin todisteeksi hänen kuolemastaan mutta faktojen takia jotka mainitsin on erittäin hankalaa löytää ruumis. Pyydän että tämän tapaus suljetaan väliaikaisesti uutta tutkimusta varten.

Raccoon Cityn Poliisi Piiri S.T.A.R.S Bravo Tiimi Rebecca Chambers.

ROBERTIN VIESTI.

Miten tämä on voinnut tapahtua Barry? Kaupunki on täynnä zombeja ja paikasta on tullut oikea painajainen maan päällä. Olen odottanut saapumistasi siinä toivossa että olisit vielä kaupungissa mutta uhkasta että zombit valtaisivat kauppani on tullut liian suuri. Olen jo antanut suurinman osan kauppani aseista ja ammuksista eloon jäänneille, mukaan lukien Raging Bullin jonka olit itse tilannut. Toivon että ymmärrät tilanteen huomioon ottaen. Kuitenkin, en aio jäädä tänne kaupunkiin kuolemaan joten aion paeta Stone Villeen. Jos saat tämän viestin niin tapaa minut siellä, me menemme kalaan...

Robert Kendo.

HALUATKO TYÖTÄ

UUSI ASEMA SAATAVILLA!!
Umbrella yhtiön Raccoon Cityn tehdas. Halutessa pysyvä työ ( sisältää lomat )

KEITÄ ME OLEMME?

Yksi maailman suurimmista lääke yhtiöistä, olemme etsimässä parannus keinoja moniin sairauksiin.

MITÄ ME ETSIMME?

Etsimme terveitä ja omistautuneita mihin tahansa rotuun, kansalaisuuteen tai sukupuoleen kuuluvia.

SAATAVILLA OLEVAT ASEMAT.

Myynti, Palvelu, Tuotanto, elektroniikka. Vaatimukset: Kokemus ei ole tarpeen mutta teillä täytyy olla hyvä terveys. Tätäkin ylemmat asemat ovat tarjolla. ( huomioikaa tämä ilmoitustanne tehdessä )

VIESTI UMBRELLALLE.

Hyvä Tohtori Birkin.

On tullut tietooni että olemme tällä hetkellä käyttämässä APL-14 oikoversiota. Joten pyydän että te ja monet muut laboratoriot lähettäisitte meille viisi salkullista APL-14. Vastineeksi siitä, olemme saanneet selville että tutkimuskeskuksemme Etelä Navalla on vastuussa APL-14 puutteesta. Olemme tällä hetkellä huolehtimassa siitä että tälläistä ei tapahtuisi enään tulevaisuudessa. Ja älkää huolehtiko, Ashfordien maine on nyt menetetty. Nopeaa vastauksenne arvostetaan paljon.

Toivoo, Joel Allman USA Tuotannon Vara-Presidentti Syyskuun 15.

HARJOITTELIJA TIEDOSTOT.

- Vesi astiaa kantavaa naista esitt&aumml;vä patsas.
Patsaassa on kirjoitusta ja aukko jalustalla.

-Patsas joka pitää punaista jjalokiveä.
Kahta pienenpää patsasta on siirretty. Poliiseille oli kerrottu että patsaita ei saisi liikuttaa ellei ole aivan pakko.

-Vesi säiliö katolla.
Säiliö halkesi kun painettaa säätävää kytkin kahvaa käännettiin likaa. Kahva siirrettiin onnettomuuden jälkeen.

-Kaasu lampput lehdistö huoneessa..
Pää lamppu on kytkettävä päällä ennen kuin alat kytkeä kaasu lamppuja. Kytke ne oikeassa järjestyksessä tai ne sammuvat.

-Kello torni.
Portaat on laskettava jotta voisit päästä ylemmälle kerrokselle. Kello ei ole toiminut sen jälkeen kun yksi pyörä katosi.

-Viemäri alue.
Lukitus laite on tehty shakki nappuloiden näköiseksi koska alueesta vastaava rakastaa shakkia, ilmeisesti.

-Vesiputous joka tukkii viemärin.<
Vesi virta pitää sammuttaa jotta pääsisit sen toiselle puolelle. Laite putouksen vieressä saatta olla avain ongelman ratkaisuun.

-Ilmastointi kanava ja liikkuva silta vviemäreissä.
Molempia laitteita käytetään erikois kahvalla joka on yleensä irroitettu käytön jälkeen.

-Juna tehdas alueella.
Kontrollointi paneeli junan käynnistämiseen sijaitsee junan vieressä. Erikois avain on vaadittu sen aktivoimiseen. Avaimen käyttäminen ilman lupaa, on tiukasti kiellettyä.

-Virran varastointi laboratorioon.
Sulkimia ei voi avata jollei virtaa ole varastoitu. Sulake jota käytetään virran varastointiin on todella herkkä ja vaati siirämiseen erikois salkun. Sulake vaatii todella kylmät oltavat.

RACCOON CITYN ESITE.

Kaupunki esite numero. 12.

-Nopea Vilkaus-

Tervehdys ja tervetuloa Raccoon Cityyn! Kuteen huomaatte, kaupunkimme on siisti ja sopii erityisesti perheille. Raccoon Cityn kumppanina toimivat ystävämme Umbrella Yhtiössä. Umbrella on suuri ja varakas yhtiö joka välittää työntekijöistään. He ovat auttaneet tekemään monia julkisia rakennuksia ja paikkoja tehdäksemme kaupungistamme paremman paikan. Tulevaisuudessa jatkamma yhteistyötämme Umbrellan kanssa ja autan tukemaan Umbrellaa. Nauttikaa vierailustanne kauniissa kaupungissani. Kiitos.

Michael Warren Raccoon Cityn Pormestari.

VASTAAINEEN LUOMINEN.

OHJEET G-VIRUKSEN VASTAAINEEN SYNTHESISOIMISEKSI. KOODI NIMI ` DEVIL `

Mikä tahansa olio joka on altintunut G-virukselle jatkaa viruksen levittämistä toiseen olioon käyttämällä ` toukkia ` joita subjekti alkaa erittää. Ellein toukalla tehdä jotain niin se infektoi subjektin solut viruksella ja uudelleen muokkaa subjektin DNA:ta. Kun virus on muuttanut subjektin niin toukka kiertokulku jatkuu niin kauan kuin subjekti on elossa. Subjektin muuttuminen B.O.W:ksi riippuu subjektista. Muutoksen alussa on mahdollista pysäyttää muuntautuminen vastaaineella. Alhaalla ovat yksityis kohdat vastaaineen synthesisoimiseksi. Vastaaina vaati alku vastaaineen. Tämä voidaan suorittaa aktivoimalla VAM. Ensiksi asettakaa tyhjä koeputkilo VAM:iin ja aktivoika VAM. Pienen hetken jälkeen prosessi on valmis ja valkoinen alku vastaaine on asetettu putkiloon automaattisesti. Varmistakaa että VAM:in vihreä valo palaa ja siirtäkää putkilo ja siirtykää seuraavaan vaiheeseen. Kun alku vastaaine on valmistettu niin asettakaa se vastaaineen synthesisointi koneeseen joka on P-4 tasolla olevassa koe huoneessa. Kone on täysin automatisoitu eikä vaadi kuin käyttäjän painavan käynnistys nappia. Tämän jälkeen kone synthesisoi vastaaineen automaattisesti ja tämä prosessi on arvioltaan ohi noin 10-sekunnissa. Koska Devillin synthesisointi on äärimmäisen hankalaa niin lopputulos voi olla onnesta kiinni. Varovainen käsittely on tarpeen hyvien tulosten saamiseksi.


VIEMÄRI PÄÄLLIKÖN FAXI.

-Alueen käyttäjä lista.<

Tämän kuun ensimmäisenä ja kolmantena keskiviikkona, Angelica Margaret, huolto päällikkö tulee tekemään tarkastuksen laitokseen. Muistakaa vähentä alueen haju tasoa käynnistämällä ilmanvaihto kanavat. Hän tulee käyttämään tutkimus laitteitamme veden laadun tutkimiseen. Joka kuun 28 kemikaalien kuljettaja Don Weller käyttää laitosta. Kemikaalit joita hän kuljettaa ovat todella vaarallisia. Olkaa varovaisia hänen vierailujensa aikana. Joka kuun 6 ja 16, poliisi päällikkö Brian Irons vierailee laitoksessa normaalien laboratorio kokousten takia. Joka kuun 4 perjantaina, William Birkin käyttää aluetta pitääkseen yhteyttä Umbrellan Chicagon tehtaan kanssa. Koska hyökkäys Tohtori Birkinin kimppuun tämän aikana on mahdollinen, teidän täytyy tehdä kaikkenne turvataksenne hänen henkensä. Teille ilmoitetaan tarvittaessa kaikista tuntemattomista vieraista. Ohjatkaa nämä vierailijat turvallisesti heidän päämääräänsä, emme odota muuta kuin parasta teiltä.

Charles Coleman Turvallisuus Päällikkö Umbrellan HQ.

P-EPSILON KAASU RAPORTTI.

TUTKIMUS RAPORTTI P-EPSILON KAASUSTA:

-Tämä raportti vaati huomiotaa heti paikalla-

P-Epsilon kaasun on todettu heikentävän kaikki tunnettuja B.O.W:tä. ( Bio Orgaaniset Aseet ) Sen käyttö on tarkoitettu vain tapauksiin joissa B.O.W on päässyt irti. Tämä raportti joka on tehty tutkimusten perusteella sisältää myös kaasun sivu vaikutukset. P-Epsilon kaasun on todettu heikentävän B.O.W:den solu toimintaa, mutta jatkuva altistuminen kaasulle aiheuttaa sen että B.O.W:t alkavat luoda torjunta järjestelmää kaasulle. Joidenkin lajien on todettu imevän P-Epsilon kaasua itseensä ja käyttäen sen nutritioneita mutatoidakseen itseään. P-Epsilon kaasun käyttöä pitäisi rajoittaa vain hätätilanteisiin. Ehdotamme että tutkimme P-Epsilon kaasua ja poistamme tämän sivu vaikutuksen. Toivoisimme että aloittaisimme tämän heti.

Toinen R&D Turvallisuus Tiimi.

1 kommentti: